Avontuur op maat

De Bosnische bergen zijn nog weinig ontdekt door toeristen. Alle ruimte om diep adem te halen en te genieten van weidse uitzichten!
Tijdens dit arrangement ga je dit op verschillende manieren beleven.

- Kayakken op de smaragdgroene rivier de Una!
- Mountainbiken door uitgestrekte natuurgebieden
- Hiken naar de indrukwekkende waterval Štrbački Buk
- Overnachtingen op het platteland en langs de rivier de Una
- Transfer vliegveld Zagreb of Zadar vv
- Huurauto of verzorgd vervoer ter plaatse

Deze reis wordt in overleg en op maat samengesteld.

De Balkan beleven

Slenter rond bij oude kasteelruïnes, zie de sporen van een mengelmoes van culturen, kom onder de indruk van de weidsheid en de groene bergen, laat je nat spetteren door de spectaculaire watervallen in de Una en breng een bezoek aan de restanten van een megaproject van Tito, het ondergrondse vliegveld Željava. JoSiJo Travel maakt deze reis mogelijk door jou te helpen aan de best passende accommodaties, verschillende lokale gidsen en natuurlijk het bezoeken van locals voor een heerlijke Bosnische lunch. 

Informeer naar jouw reis op maat!

Vrienden avontuur! 

Samen avonturen beleven? Samen een rauwe en ongerepte wereld ontdekken? Herinneringen verzamelen!
JoSiJo Travel maakt dit mogelijk in een unieke setting. In Bosnië en Kroatië. Boek een  vlucht naar Zagreb en wij halen je op. Inclusief transfers,  excursies met lokale gids (raften, kajakken, MTB-en of hiken), overnachtingen in sfeervolle accommodaties. 
Bosnië biedt een ruige wereld waar je met lokale gidsen de mooiste plekken vindt en wij je een onvergetelijke tijd kunnen aanbieden! 


  • Transfers Zagreb-Bihać vv
  • Overnachtingen op basis van logies en ontbijt
  • Excursies onder begeleiding van lokale gids


 Informeer vrijblijvend voor Jullie avontuur op maat! 

Short break Bosnië en Kroatië!

Unieke combinatiereis van de Kroatische kust en het Bosnische binnenland! Azuurblauwe Adriatische zee en de smaragdgroene Una rivier. Deze reis is te boeken voor 2 tot 4 personen. In Bosnië verblijven jullie naar keuze in de bergen of langs de Una. In Kroatië is een appartement beschikbaar op een paar minuten lopen naar de jachthaven en de stranden. 
JoSiJo Travel is steeds beschikbaar om mee te denken en suggesties te doen. Excursies met locals zijn een aanrader en kunnen wij snel voor u regelen! Bij de reis horen transfers van het vliegveld in Zagreb of Zadar en tussen Bosnië en de Kroatische Kust. Ontzorgd genieten van een heel speciaal avontuur! Eventueel is deze reis nog uit te breiden met een enkele dagen Sarajevo. Informeer snel naar de mogelijkheden! 


Inclusief

  • Transfers Zagreb (of Zadar of Rijeka) - Bihać vv
  • Overnachtingen op basis van logies
  • Betrouwbare adressen
  • Beschikbaarheid van JoSiJo Travel (dus in het Nederlands) gedurende verblijf 
  • Meedenken in programma en organiseren van verschillende soorten excursies met Bosnische begeleiding


Neem gauw contact op voor jouw reis op maat!

Wat heb je gemist?

Waar kan jij dus in de toekomst aan meedoen?


Una Regata van eind juli 2019 - in een 4-daags evenement ga je al raftend de Una over van Martin Brod tot Bosanska Krupa. Een authentieke belevenis op vele fronten!

Fietsmarathon, 8-10 juli, van Bihać naar Srebrenica - 500 kilometer in 3 dagen. Met een paar honderd mensen dwars door Bosnie. Samen gedenken. Onderweg onder de indruk van afwisselende landschappen. Indrukwekkende en sportieve ervaring.

Fietsdriedaagse door het Nationaal Park Una eind september 2019. Met locals langs de mooiste plekken en garantie voor het beste van de Bosnische keuken!

De herfstkleuren van Bosnië...een 7-daagse reis met als standplaatsen de Nationale Parken Una en Kozara.