Into the wild

De Bosnische bergen zijn nog weinig ontdekt door toeristen. De Bosnische berggids met wie wij samenwerken neemt je graag mee naar de wereld van de Osjecenica en Klekovaca. Maar niet voordat je vanuit een kajak hebt kennis gemaakt met de rivier de Una, de parel van Bosnië! Als extra bij deze reis krijg je de beschikking over een Lada Niva waarmee je off-road door het Nationaal Park Una rijdt en de watervallen van Strbacki Buk en Martin Brod ontdekt!

Deze reis is mogelijk vanaf 6 dagen en is inclusief kajaktocht, 5 overnachtingen met ontbijt,  2 dagen begeleiding door ervaren berggids en gebruik van Lada Niva 4x4.

Je boekt deze reis al vanaf € 399 per persoon. Vanaf 2 tot maximaal 8 personen.

De Balkan beleven

Slenter rond bij oude kasteelruïnes, zie de sporen van een mengelmoes van culturen, kom onder de indruk van de weidsheid en de groene bergen, laat je nat spetteren door de spectaculaire watervallen in de Una en breng een bezoek aan de restanten van een megaproject van Tito, het ondergrondse vliegveld Željava. JoSiJo Travel maakt deze reis mogelijk door jou te helpen aan de best passende accommodaties, verschillende lokale gidsen en natuurlijk het bezoeken van locals voor een heerlijke Bosnische lunch. Wie nog meer avontuur zoekt huurt onze Lada Niva 4x4 voor een prachtige off-road tocht in het Nationaal Park Una!

Deze reis is mogelijk voor 2 tot 8 personen en mogelijk vanaf € 199,- per persoon voor 4 dagen bij 4 personen. Dat is inclusief 3 overnachtingen met ontbijt en 2 excursies onder begeleiding van een lokale gids.

Informeer naar jouw reis op maat!

Vader-zoon avontuur! 

Investeren in vertrouwen en samen avonturen beleven? Bouw familiegeschiedenis! JoSiJo Travel maakt dit mogelijk in een unieke setting. In Bosnië en Kroatië. Boek een  vlucht naar Zagreb en wij halen je op. Inclusief transfers, gebruik Lada Niva 4x4 (!), één excursie met lokale gids (raften, kajakken, MTB-en of hiken), overnachtingen in sfeervolle accommodaties op basis van logies en ontbijt. Bosnië biedt een ruige wereld waar je met lokale gidsen de mooiste plekken vindt en wij je een onvergetelijke tijd kunnen aanbieden! 


Inbegrepen in deze reis vanaf € 269 pp bij 2 deelnemers.

 • Transfers Zagreb-Bihać vv
 • 3 overnachtingen op basis van logies en ontbijt
 • Gebruik Lada Niva 4x4
 • 1 geheel verzorgde excursie met lokale gids


 Informeer vrijblijvend voor Jullie avontuur op maat! 

Short break Bosnië en Kroatië!

Unieke combinatiereis van de Kroatische kust en het Bosnische binnenland! Azuurblauwe Adriatische zee en de smaragdgroene Una rivier. Deze reis is te boeken voor 2 tot 4 personen. In Bosnië verblijven jullie naar keuze in de bergen of langs de Una. In Kroatië is een appartement beschikbaar op een paar minuten lopen naar de jachthaven en de stranden. In Bosnië krijgt u de beschikking over een Lada Niva 4x4 (bij 4 volwassenen inclusief 2 Lada Niva’s!) waarmee u de omgeving op eigen manier kunt verkennen. JoSiJo Travel is steeds beschikbaar om mee te denken en suggesties te doen. Excursies met locals zijn een aanrader en kunnen wij snel voor u regelen! Bij de reis horen transfers van het vliegveld in Zagreb of Zadar en tussen Bosnië en de Kroatische Kust. Ontzorgd genieten van een heel speciaal avontuur! Eventueel is deze reis nog uit te breiden met een enkele dagen Sarajevo. Informeer snel naar de mogelijkheden! 


Inclusief

 • Transfers Zagreb (of Zadar of Rijeka) - Bihać vv
 • Overnachtingen op basis van logies
 • Betrouwbare adressen
 • Beschikbaarheid van JoSiJo Travel (dus in het Nederlands) gedurende verblijf 
 • Meedenken in programma en organiseren van verschillende soorten excursies met Bosnische begeleiding


JoSiJo Travel regelt bv een 8-daagse reis vanaf € 299 per persoon bij 4 personen.

Neem gauw contact op voor jouw reis op maat!


Op avontuur met vrienden!

Door de corona crisis heb je waarschijnlijk veel thuisgewerkt. JoSiJo Travel biedt je met dit arrangement een prachtige kans om samen met vrienden een supergave ervaring op te doen in Bosnie en Kroatie. Wij halen jullie op van het vliegveld in Zagreb, geven jullie onze Lada Niva 4x4 ter beschikking, reserveren sfeervolle accommodaties die we bezocht hebben en waarvan we de eigenaren kennen, regelen excursies onder begeleding van lokale gidsen over het water (de Una) en in de bergen. Bosnië biedt een ruige wereld waar je met lokale gidsen de mooiste plekken vind en wij je een onvergetelijke tijd kunnen aanbieden! Jullie avontuur wordt op maat voorbereid. 


Inclusief:

 • Transfers Zagreb (of Zadar of Rijeka) - Bihać vv
 • Overnachtingen op basis van logies en ontbijt
 • Gebruik Lada Niva 4x4
 • Beschikbaarheid van JoSiJo Travel (dus in het Nederlands) gedurende verblijf 
 • 1 geheel verzorgde excursie met lokale gids
 • Meedenken in programma en organiseren van verschillende soorten excursies met Bosnische begeleiding


Een vierdaagse reis boek je al vanaf €249 pp bij 4 personen. (€ 259 pp bij 3 personen en € 269 bij 2 personen).

Wat heb je gemist?

Waar kan jij dus in de toekomst aan meedoen?


Una Regata van eind juli 2019 - in een 4-daags evenement ga je al raftend de Una over van Martin Brod tot Bosanska Krupa. Een authentieke belevenis op vele fronten!

Fietsmarathon, 8-10 juli, van Bihac naar Srebrenica - 500 kilometer in 3 dagen. Met een paar honderd mensen dwars door Bosnie. Samen gedenken. Onderweg onder de indruk van afwisselende landschappen. Indrukwekkende en sportieve ervaring.

Fietsdriedaagse door het Nationaal Park Una eind september 2019. Met locals langs de mooiste plekken en garantie voor het beste van de Bosnische keuken!

De herfstkleuren van Bosnië...een 7-daagse reis met als standplaatsen de Nationale Parken Una en Kozara.