Het verhaal van JoSiJo Travel

 Als Nederlands gezin wonen we in de Bosnische stad Bihać. Vaak reageren Bosniërs vol verbazing dat wij hier wonen. Veel Bosniërs willen juist naar West-Europa toe! Steeds beter kunnen we ons  redden met de Bosnische taal.  We genieten van het leven hier met een rustiger tempo, tijd voor koffie met elkaar en de prachtige omgeving. Elke keer zijn wij weer onder de indruk van de smaragdgroene rivier de Una. Gaaf! Met JoSiJo Travel willen we een positieve impact maken in het leven van Bosniërs. We willen Nederlanders helpen van Bosnië te genieten. We willen Bosniërs helpen om hun land te laten zien en te kunnen opbouwen.  Zoals Amar Alagić die overwoog om te vertrekken uit Bosnië. Toerisme wordt breed erkend als één van de meest kansvolle manieren om de Bosnische economie te ontwikkelen. De naam JoSiJo Travel bestaat uit de eerste twee letters van onze drie kinderen. Zij zijn een geschenk van God aan ons. Zo is de wereld om ons heen een geschenk van God aan ons allemaal. Om samen voor te zorgen. Om samen van te genieten. 
JoSiJo travel

  • Ons bedrijf is geregistreerd als een Bosnische BV. In Nederland zouden we ons een 'Social enterprise' noemen. Dat betekent concreet dat we ons best doen om het bedrijf financieel te laten slagen maar zeker net zoveel bezig zijn met positieve impact van het bedrijf voor de Bosniërs met wie we samenwerken. 
  • Wij zijn lid van het toeristisch cluster UnaSana en werken nauw samen met het startende VVV kantoor Visit Bihać en het Nationaal Park Una.
  • Wij zijn deel van het netwerk van Business as Mission Nederland.
  • We zijn bereikbaar via het contactformulier, Whatsapp en Viber en telefonisch op ons Bosnische nummer. 

Ontzorgen

Welke diensten kunnen wij leveren?

  • Organiseren groepsreis op maat
  • Organiseren van excursies waaronder raften, kayaking, MTB-tochten (met gids), wandelingen (met gids) en workshops rond voeding;
  • Transfers van en naar luchthavens in Kroatië en Bosnië;
  • Bemiddeling huurauto in Bosnië